Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος hlektrika-rigas.gr

hlektrika-rigas-portfolio

Η εταιρεία Ρήγας με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των ιταλικών επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών προσφέρει ποιοτικές και σύγχρονες συσκευές με μοναδικό design για κάθε χώρο. Το σύγχρονο προφίλ της εταιρείας απαιτούσε ένα minimal και μοντέρνο σχεδιασμό ηλεκτρονικού καταστήματος που θα αποπνέει μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας στους εν δυνάμει πελάτες-επισκέπτες του. Έτσι η ομάδα μας προχώρησε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.hlektrika-rigas.gr.

Ο στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν φυσικά η προσέλκυση νέων πελατών, που απαιτούσε την άψογη παρουσίαση των προϊόντων και slider προσφορών, τα εμφανή γραφικά δωρεάν μεταφορικών και φυσικά τη διατήρηση υψηλής θέσης στα οργανικά αποτελέσματα μέσω SEO.

Το menu και τα γραφικά του ηλεκτρονικού καταστήματος διατηρήθηκαν απλά και σύγχρονα για να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας, τα φίλτρα βοηθάνε στην άμεση εύρεση του κατάλληλου για τον πελάτη προϊόντος και η εύκολη και γρήγορη διαδικασία αγοράς και πληρωμής αφήνει τους πελάτες απόλυτα ευχαριστημένους από την εμπειρία της αγοράς τους.

Ακόμα ένα επιτυχημένο project προστέθηκε στο portfolio της ομάδας μας.

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε:

  • ένα πρακτικό και με εύκολη πλοήγηση e-shop
  • με νέα μοντέρνα και κομψή αισθητική
  • με εύκολη διαχείριση καλαθιού και παραγγελίας
  • λειτουργική κατηγοριοποίηση προϊόντων
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.hlektrika-rigas.gr