Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος e-prosklitirio.com

portfolio-screens-e-prosklitirio-full

Η εταιρεία e-prosklitirio.com δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της δημιουργίας προσκλητηρίων, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και μοναδικό design. Οι σύγχρονες ανάγκες της online αγοράς, μας οδήγησαν στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος e-prosklitirio.com.

Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια minimal εμφανισιακά σελίδα, με απλό, ξεκάθαρο design κι εντυπωσιακά banners. Είναι ένα πολύ μεγάλο plus για κάθε εταιρεία να μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της με έναν τόσο άμεσο και γεμάτο δυνατότητες τρόπο.

Το αντικείμενο υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας απαιτούσε λεπτομέρεια τόσο στην αποστολή των στοιχείων από τον πελάτη (ονόματα οικογενειών, διευθύνσεις, ημερομηνίες κλπ.), όσο και στην άψογη παραλαβή των παραγγελιών, την ολοκλήρωση τους κλπ.

Έτσι δημιουργήσαμε μία κατανοητή κι ιδιαίτερα μοντέρνα φόρμα υποβολής στοιχείων σε κάθε προϊόν, με εύκολη καταχώρηση δεδομένων κι επιλογή μέσα από δείγματα γραμματοσειρών, samples κειμένων κλπ.

Τα προϊόντα διαθέτουν εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό και λιτή παρουσίαση, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες περιγραφής τους για μια άψογη εμπειρία αγορών.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως και σε όλα μας τα projects, ακολουθήσαμε το σχεδιασμό responsive design για να απολαμβάνουν οι χρήστες την ίδια μοναδική εμπειρία πλοήγησης από κάθε συσκευή. 

Στη Dataspot γνωρίζουμε την αξία της ταχύτητας στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αποτελεί την εγγύηση μίας πραγματικά ξεκούραστης εμπειρίας πλοήγησης και πραγματοποίησης αγορών.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Η ομάδα μας είναι πολύ περήφανη για την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και για την άψογη λειτουργικότητα του.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος e-prosklitirio.com