Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος bigbangevents.gr

portfolio-big-bang-events-full

Η BIG BANG EVENTS μεταμορφώνει κάθε μεγάλη ή μικρή εκδήλωση και πάρτυ σε μια ξεχωριστή εμπειρία! Εξοπλίζει κάθε ιδιαίτερη περίσταση με πυροτεχνήματα, ιπτάμενα φανάρια, μπαλόνια κι εντυπωσιακά ειδικά εφέ υψηλών απαιτήσεων. Συζητώντας με τον πελάτη καταλάβαμε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης όσον αφορά την online παρουσία της και σχεδιάσαμε τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Η ομάδα της Dataspot προχώρησε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος bigbangevents.gr.

Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που όχι μόνο θα πραγματοποιεί πωλήσεις εξοπλισμού, αλλά θα παρουσιάζει με πλούσιο φωτογραφικό και video υλικό τα projects της εταιρείας. Παράλληλα εγγύηση ήταν η γρήγορη ταχύτητα του που δε θα έπρεπε να “θυσιαστεί” για την προβολή όλων αυτών των media – ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα με πλούσιο φωτογραφικό και video υλικό.

Το design και τα χρώματα του eshop ακολούθησαν πιστά τη φιλοσοφία της εταιρείας. Έντονοι τόνοι, χαρούμενη διάθεση, μοναδική συνοχή του λογοτύπου με το γενικό σχεδιασμό του eshop.

Φυσικά το eshop θα είχε όλες τις προδιαγραφές του responsive design για την ίδια μοναδική εμπειρία πλοήγησης από κάθε συσκευή.

Η ολοκλήρωση της αγοράς θα γινόταν εύκολα κι άμεσα, γι’ αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε την “Αγορά με ένα κλικ”. Αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα τόσο λειτουργικά, όσο και ψυχολογικά στον κάθε πελάτη.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα με σύγχρονες λειτουργίες, πανεύκολη πλοήγηση κι ολοκλήρωση αγορών.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος bigbangevents.gr