Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος bestdeals.gr

best deals portfolio

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bestdeals.gr εξυπηρετεί καθημερινά πολλούς ενθουσιασμένους πελάτες μέσα από την τεράστια γκάμα του σε πληροφοριακά συστήματα, περιφερειακά, λύσεις εικόνας & ήχου, λύσεις δικτύων, software κλπ.

Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή του bestdeals.gr, με στόχο την οργανωμένη εμφάνιση και λειτουργία του, το σωστό και πρακτικότερο φιλτράρισμα των χιλιάδων προϊόντων του (ανά κατασκευαστή, τιμή, διαθεσιμότητα κλπ.) και φυσικά την ευχάριστη πλοήγηση του χρήστη από κάθε συσκευή.

Η τεράστια γκάμα προϊόντων του απαιτούσε την ανάπτυξη εύκολης και σύγχρονης διαχείρισης του καταστήματος χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις που ίσως δυσκόλευαν τις καθημερινές εργασίες του πελάτη μας.

Το menu είναι ξεκάθαρο και απόλυτα λειτουργικό και ανταποκρίνεται με ευκολία σε πλοήγηση από κάθε συσκευή. Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί άμεσα από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή του σε ολόκληρο το eshop απολαμβάνοντας την ίδια μοναδική εμπειρία.

Το καλάθι αγορών είναι απλό & εύχρηστο κι η ολοκλήρωση αγορών γίνεται με 100% υπολογισμό του κόστους αποστολής σύμφωνα με τα στοιχεία που ορίζει ο πελάτης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο & μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο εμφανισιακά, όσο και λειτουργικά.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bestdeals.gr