Δημιουργία Facebook Παιδούπολη Bebe

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας στο Facebook & Instagram για την εταιρεία Βρεφικών ειδών & Ειδών μπεμπέ Παιδούπολη. Προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων της με καθημερινές δημοσιεύσεις (προϊοντικές & γενικές), συμπλήρωση πληροφοριών, σύνταξη κειμένων προώθησης των προϊόντων και σχεδιασμός πρωτότυπων γραφικών.

Έτσι δημιουργούμε μία δυνατή και καθημερινή σχέση με το κοινό και τους εν δυνάμει πελάτες μας, και προβάλλουμε με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο τα προϊόντα της εταιρείας. Οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσουν με τη σελίδα και να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Γιατί είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να έχει τακτική & ποιοτική παρουσία στα social media;

Όποια κι αν είναι η επιχείρηση σας, είναι σημαντικό να επιτρέπεται στους πελάτες και στο κοινό σας, να αποκτήσουν μία προσωπική σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Να μαθαίνουν τα νέα σας, να παρακολουθούν την πορεία σας και να επικοινωνούν μαζί σας με ένα κλικ. Το κοινό σας θέλει να μάθει πρώτο για τις προσφορές σας, για τις νέες υπηρεσίες και τα προϊόντα σας! Ρωτήστε μας σήμερα για τη δική σας επιχείρηση!