Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρείας Χατζηγεωργίου

patates-xatzigeorgiou-full-website-dataspot

Η εταιρεία Χατζηγεωργίου ασχολείται επιτυχημένα εδώ και χρόνια με την επεξεργασία νωπής πατάτας, καθώς και τον τεμαχισμό της σε διάφορους τύπους κοπής, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες κάθε επαγγελματία και στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών!

Αυτή την ταυτότητα της εταιρείας καταφέραμε να την προβάλουμε με τον πιο ιδιαίτερο κι αποτελεσματικό τρόπο – δημιουργώντας ένα site με ισχυρή αισθητική και ρετρό χαρακτηριστικά.

Στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να παραδώσουμε μία ολοκληρωμένη εταιρική online παρουσία, που να προβάλει τόσο την αισθητική της εταιρείας, όσο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της.

Ξεκινώντας από το ιδιαίτερο λογότυπο της εταιρείας, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη αυτή λογική, προσθέτοντας ρετρό στοιχεία, γραφικά και γραμματοσειρές μιας άλλης εποχής. Αυτή η vintage αισθητική ταίριαξε απόλυτα με την εταιρεία, προσδίδοντας της μία μοναδικότητα που καταφέρνει να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Παρά το ιδιαίτερο design της ιστοσελίδας, η πλοήγηση από κάθε συσκευή είναι πανεύκολη χάρη στο responsive σχεδιασμό της.

Τόσο για τον τελικό σχεδιασμό, όσο και για την κειμενογράφηση, μελετάμε πάντα τον ανταγωνισμό και τους δημοφιλείς όρους αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και θα ξεχωρίζει, ενθουσιάζοντας πραγματικά τον πελάτη μας!

Το αποτέλεσμα μας έχει πραγματικά ενθουσιάσει! Αποτέλεσε από την αρχή μία ιστοσελίδα με μεγάλο ενδιαφέρον κι είμαστε πολύ περήφανοι που ευχαρίστησε τον πελάτη μας.

Περιληπτικά η ομάδα μας ανέλαβε:

  • Την κατασκευή της ιστοσελίδας www.patates-xatzigeorgiou.gr
  • Με ρετρό γραφικά για μία ιδιαίτερη πλοήγηση
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.patates-xatzigeorgiou.gr.