Δημιουργία ιστοσελίδας iscomputer.gr

is computer

Η IS Computer δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο της παραγωγής κι εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, εμπορίας λογισμικού, εγκατάστασης δικτύων, επισκευής κι υποστήριξης σε θέματα Η/Υ κλπ. Η αξιόπιστη online παρουσία είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια είναι πράγματι απαραίτητο. Έτσι η εταιρεία μας προχώρησε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.iscomputer.gr.

Ο στόχος ήταν η παρουσίαση της εταιρείας, καθώς και των προϊόντων κι υπηρεσιών που προσφέρει. Το design θα ήταν μοντέρνο και σύγχρονο όπως ταιριάζει ακριβώς και στο αντικείμενο ενασχόλησης της εταιρείας. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ακολουθεί απόλυτα την ταυτότητα και την αισθητική της επιχείρησης ώστε να μπορούν οι πελάτες να κάνουν άμεσα με μία ματιά τη συσχέτιση μεταξύ της φυσικής και της online παρουσίας της.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα γραφικά κι εφέ κίνησης, η σελίδα αμέσως θα αποκτούσε προσωπικότητα, η χρήση icons θα ήταν ιδανική για το αντικείμενο της εταιρείας, τα χρώματα θα ταίριαζαν απόλυτα στη φιλοσοφία και το λογότυπο της. Η πλοήγηση θα ήταν ευχάριστη κι εύκολη και η παρουσίαση των προϊόντων & υπηρεσιών ξεκάθαρη και με απλή δομή.

Η ιστοσελίδα θα ήταν πλήρως responsive για απόλυτα ευχάριστη επίσκεψη από κάθε συσκευή. Η γενική δομή της σελίδας είναι απλή με μοντέρνα στοιχεία και δίνεται η δυνατότητα άμεσης κλήσης από τους επισκέπτες on the go.

Το αποτέλεσμα άφησε 100% ευχαριστημένους τους συνεργάτες μας. Ακόμη ένα project προστέθηκε με επιτυχία στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • με ευχάριστη πλοήγηση
  • minimal σχεδίαση
  • μοντέρνα γραφικά κι εφέ κίνησης
  • και Responsive design

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.iscomputer.gr