Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος ggv.gr

ggv - ιστοσελίδα

Η εταιρεία GGV εξοπλίζει επιχειρήσεις και ιδιώτες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα για το σύγχρονο υπάλληλο. Ειδικά σχεδιασμένα για δύσκολες συνθήκες εργασίας κι εστιασμένα στην ατομική προστασία του ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες. Προχωρήσαμε λοιπόν στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.ggv.gr.

Σκεπτόμενοι σχετικά με την αρχική ιδέα του ηλεκτρονικού καταστήματος γνωρίζαμε πως θα έπρεπε να έχει minimal γραμμή, εύκολο μενού και ξεκάθαρες κατηγορίες προϊόντων καθώς και  σωστά και στοχευμένα γραφικά. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια ανανέωσης πλέον της εικόνας του καταστήματος προχωρήσαμε σε αναβάθμιση του τόσο λειτουργικά, όσο κι εμφανισιακά.

Στόχος λοιπόν της αναβάθμισης ήταν να προσεγγίσουμε αρχικά νέο κοινό που αναζητά ακριβώς αυτό που εμπορεύεται η εταιρεία, ένα κοινό μικρότερο με πολύ συγκεκριμένες ανάγκες κι έτσι η εμφάνιση καθώς και η λειτουργικότητα του eshop θα έπρεπε να ακολουθεί απλές και ξεκάθαρες γραμμές. Σε μία αναβάθμιση e-shop όπως αυτή ακόμη ένας στόχος μας είναι να επανασυστήσουμε την εταιρεία με το κοινό που έχει ήδη αποκτήσει.  Με ταχύτερες λειτουργίες, πρακτικότερη δομή, μοντέρνα γραφικά και εύκολη πλοήγηση, όλα τα προϊόντα παρέχουν εξαιρετική γρήγορη προβολή για άμεση αγορά κι εξοικονόμηση χρόνου.

Όπως κι όλες οι ιστοσελίδες μας έπρεπε να φροντίσουμε να έχει την ίδια συμπεριφορά κι εμφάνιση από χρήση σε κάθε συσκευή μέσω του Responsive design και φυσικά ένα πλήρως λειτουργικό καλάθι αγορών.

Ο σχεδιαστικός χαρακτήρας του eshop έπρεπε να ακολουθεί τα χρώματα του logo της εταιρείας σε όλες τις σελίδες του και να αφήνει μια ανανεωμένη χαρακτηριστική εντύπωση στο χρήστη-πελάτη.

Το αποτέλεσμα άφησε πελάτη και χρήστες ενθουσιασμένους με τη χρηστικότητα και λειτουργικότητα του καθώς και με τη χαρακτηριστική απλότητα του. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το κατάστημα απέκτησε μια φρέσκια, σύγχρονη εμφάνιση. Μια ακόμη συνεργασία ολοκληρώθηκε κι ακόμη ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προστέθηκε στο portfolio μας.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε & αναβάθμισε:

  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με γραφικά που ταιριάζουν στη θεματολογία της εταιρείας
  • με πλήρεις και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.ggv.gr