Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος beautylook.gr

beauty-look-portfolio-full

Η εταιρεία μας ανέλαβε με επιτυχία την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος beautylook.gr, η οποία ασχολείται με την εμπορία υλικών ονυχοπλαστικής και κομμωτηρίου. Η αναβάθμιση έγινε στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Cs-cart με αποτέλεσμα πολλαπλά οφέλη τόσο για το ίδιο το κατάστημα, όσο και για την εμπειρία του χρήστη.

Ο στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός πρακτικού και λειτουργικού e-shop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες επαγγελματιών κι απλών χρηστών. Το design είναι απλό κι ακολουθεί λιτές γραμμές, δίνοντας έμφαση στα προϊόντα και στην αίσθηση ενός φυσικού καταστήματος.

Τα προϊόντα διαθέτουν πλήρεις περιγραφές και χαρακτηριστικά για να έχει ο χρήστης μια ξεκάθαρη εικόνα κάθε προϊόντος πριν προχωρήσει στην αγορά του.

Η ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας γίνεται σε μερικά απλά βήματα κι η διαχείριση του καλαθιού είναι εύκολη και πρακτική. Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πελατών.

Το αποτέλεσμα μας έχει ικανοποιήσει πλήρως! Ένα e-shop με όλα τα απαραίτητα λειτουργικά κι αισθητικά χαρακτηριστικά, για άνετες και ξεκούραστες αγορές από κάθε συσκευή.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με γρήγορη αναζήτηση προϊόντων 
  • με πλήρεις και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautylook.gr