Αναβάθμιση σε B2B στο admatehellas.gr

admatehellas-dataspot-portfolio-b2b

Το 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση και μετάβαση του admatehellas.gr, από μία ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων, σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο B2B eshop.

 

Στο σχεδιασμό του site δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην άμεση προβολή των προϊόντων στην αρχική σελίδα, μιας και το eshop απευθύνεται μόνο σε πελάτες B2B.

Σε ολόκληρη τη δομή του site, εμφανίζεται το μήνυμα προτροπής σύνδεσης για να μπορέσει ο χρήστης να προχωρήσει σε προσθήκη στο καλάθι και σε αγορά.

Η διαχείριση του λογαριασμού χρήστη είναι πανεύκολη, με άμεση προβολή των τιμών όλων των προϊόντων και γρήγορη ολοκλήρωση αγορών σε one page checkout.

Στο μενού του eshop έχει προστεθεί ξεχωριστή ενότητα όπου ο χρήστης μπορεί να βρει και να κατεβάσει οποιοδήποτε υλικό αφορά τα προϊόντα της εταιρείας, videos, οδηγίες εγκατάστασης, πληροφορίες κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τιμοκατάλογο των προϊόντων.

Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό eshop, που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και συνεισφέρει στις εύκολες & γρήγορες αγορές – δεδομένο πολύ σημαντικό για το χρήστη που διαθέτει περιορισμένο χρόνο.

Επιπλέον, το eshop προσφέρει άψογη responsive εμφάνιση, για πλοήγηση & ολοκλήρωση αγορών από κάθε συσκευή, προσφέροντας στο χρήστη την ίδια εξαιρετική εμπειρία.