Κατασκευή ιστοσελίδας Taxispro

taxis-pro-1

Η εταιρεία TAXISPRO προσφέρει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης από το 1998. Το ύφος της εταιρείας και η αισθητική της ήταν ξεκάθαρες από την αρχή και μας βοήθησαν στο να φανταστούμε εξαρχής το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας. Συζητώντας με τον πελάτη μας κι ακούγοντας τις ανάγκες του, προχωρήσαμε στην κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.taxispro.gr.

Ο στόχος ήταν η προσέλκυση κοινού και η διαφήμιση της εταιρείας μέσω μιας one page ιστοσελίδας, με μοναδικό design λιτής αισθητικής, με μοντέρνα γραφικά και ξεκάθαρη δομή και περιεχόμενο. Ο πελάτης μας θα έχει τη δυνατότητα να αναρτά κείμενα και άρθρα για ενημέρωση του κοινού εύκολα και γρήγορα, γι’ αυτό και η διαχείριση της ιστοσελίδας έπρεπε να είναι απλή και χωρίς περιορισμούς.

Social media

Κρατώντας τους πελάτες σε καθημερινή επαφή με την εταιρεία με έναν καθαρά προσωπικό τρόπο δημιουργούμε τη σχέση εμπιστοσύνης που χρειαζόμαστε. Μέσω των στοχευμένων διαφημίσεων διευρύνουμε τους εν δυνάμει πελάτες μας. Φροντίζοντας για τις καθημερινές αναρτήσεις ενημερώσεων και γενικών δημοσιεύσεων για τις υπηρεσίες τις εταιρείες μπαίνουμε κυριολεκτικά στην καθημερινότητα του κοινού μας και εμφανιζόμαστε στην αρχική σελίδα κάθε “φίλου” μας.

Με αυτά τα δεδομένα σχεδιάσαμε μια δυναμική ιστοσελίδα που αντανακλά πλήρως τις ανάγκες του πελάτη μας, με βελτιστοποίηση SEO ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων οργανικής αναζήτησης, με responsive design που είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα, με την ιστοσελίδα να φαίνεται το ίδιο άψογη σε κάθε συσκευή.

Περιληπτικά η ομάδα μας δημιούργησε:

  • μια one page ιστοσελίδα
  • με responsive design
  • με βελτιστοποίηση SEO
  • με σύγχρονα γραφικά και απλή δομή
  • με εύκολη διαχείριση για ανάρτηση άρθρων από το χρήστη

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.taxispro.gr