Δημιουργία ιστοσελίδας IVFCenter Thesaloniki

ivf-center-thessaloniki

Το Thessaloniki IVF Center αποτελεί μία πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τις πρώτες που λειτούργησαν στην Ελλάδα, ήδη από το 1985. Η μακροχρόνια εμπειρία των γιατρών αλλά και η εξειδίκευση του προσωπικού εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, παραμένοντας πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Η ομάδα μας προχώρησε στην κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress ivfcenterthessaloniki.gr.

Ο στόχος μας ήταν αν δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που εμπνέει εμπιστοσύνη & αξιοπιστία στους επισκέπτες. Το αντικείμενο της εταιρείας απαιτούσε λεπτότητα κι ευαισθησία, τόσο στον τρόπο παρουσίασης των υπηρεσιών, όσο και στη χρήση γραφικών και φωτογραφιών.

Εντυπωσιακά banner στην αρχική σελίδα ενημερώνουν το χρήστη για τις υπηρεσίες και τις παροχές της εταιρείας. Με διακριτικά εφέ κίνησης παρουσιάζονται θέματα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη και το δεσμεύουν για περισσότερο χρόνο στην πλοήγηση του site.

Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες του προσωπικού και των γιατρών στην αρχική σελίδα του site. Η εστίαση σε προσωπικό επίπεδο στο προσωπικό δημιουργεί το αίσθημα εμπιστοσύνης στους χρήστες κι εμπνέει σιγουριά & αξιοπιστία. 

Για το menu και τις κατηγορίες χρησιμοποιήσαμε διακριτικά icons που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική και την ταυτότητα της εταιρείας.

Πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα αίτησης ραντεβού με το γιατρό της επιλογής του επισκέπτη ή με την επιλογή της ειδικότητας που ψάχνει. Με μία γρήγορη κι εύκολη φόρμα επικοινωνίας, ο χρήστης μπορεί χωρίς καμία δυσκολία να δείξει το ενδιαφέρον του για συγκεκριμένες υπηρεσίες της εταιρείας.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα παρουσιάζεται σε 3 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και ρώσικα.

Το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Μία ιστοσελίδα εύκολη στην πλοήγηση, που εμπνέει σοβαρότητα κι αξιοπιστία και προσφέρει μία έξυπνα διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας του κοινού με την εταιρεία.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με εφέ κίνησης
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress www.ivfcenterthessaloniki.gr