Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος thessfarmakeio.gr

thessfarmakeio-portfolio-dataspot-full

Το thessfarmakeio.gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρους γκάμας προϊόντων φαρμακείου όπως καλλυντικάειδικές τροφέςσυμπληρώματα διατροφήςπαιδικές τροφέςορθοπεδικά και πολλά άλλα. Η επιχείρηση διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια, δύο φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Ηλιούπολη και το Κορδελιό. Η ομάδα μας προχώρησε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.thessfarmakeio.gr.

Στόχος

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο θα πραγματοποιούνται εύκολες και γρήγορες αγορές, αλλά και θα προσφέρει ευέλικτη διαχείριση.

Σχεδιάσαμε μοντέρνα πρωτότυπα γραφικά και δώσαμε μία λιτή αισθητική σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται  με μίνιμαλ τρόπο και διακριτικό design.

Μεγάλη σημασία δίνουμε πάντα στην εύκολη & ξεκάθαρη διαχείριση του καλαθιού, καθώς και στις γρήγορες κι ασφαλείς αγορές.

Ο responsive σχεδιασμός είναι απαραίτητος σε κάθε online παρουσία, έτσι κι εδώ ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει εύκολα τις αγορές του από κάθε συσκευή.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε τον πελάτη και την ομάδα μας. Είναι ένα ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.thessfarmakeio.gr