Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της Aquaphor Hellas

aquaphor-hellas-1

Η εταιρεία με επωνυμία AQUAPHOR HELLAS είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της AQUAPHOR corp. στην Ελλάδα και Κύπρο. Η κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης είναι εισαγωγές, λιανικό-χονδρικό εμπόριο φίλτρων και συστημάτων επεξεργασίας νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Ακούγοντας τις ανάγκες του πελάτη μας προχωρήσαμε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.aquaphor-hellas.gr.

Ο στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος 100% σύγχρονων προδιαγραφών, με μοντέρνα γραφικά και banners, με διακριτικά εφέ κίνησης και εντυπωσιακά χρώματα. Η εικόνα του ηλεκτρονικού καταστήματος παίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα στη δημοτικότητα κι αναγνωρισιμότητα της εταιρείας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός μοντέρνου eshop, με απόλυτη λειτουργικότητα για χρήση από κάθε συσκευή και με βελτιστοποίηση SEO σε κάθε σελίδα για την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε πρώτοι στις επιλογές των εν δυνάμει πελατών που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Οι κατηγορίες είναι έξυπνα σχεδιασμένες και παρουσιάζονται με πρωτότυπες εικόνες. Η διαχείριση του καλαθιού είναι πανεύκολη για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές του responsive design, σχεδιάσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα προσβάσιμο από κάθε συσκευή (tablet, smartphone, η/υ).

Το αποτέλεσμα μας έχει ικανοποιήσει όλους! Ένα σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό eshop με όλες τις responsive προδιαγραφές. Εύκολες και γρήγορες αγορές από κάθε συσκευή (tablet, smartphone, η/υ).

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονο design και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.aquaphor-hellas.gr