Διαχείριση Social Media Afenter Crete

Η Afenter Crete με έδρα τα Χανιά, προσφέρει μοναδικές οργανωμένες private εκδρομές & κρουαζιέρες στη θάλασσα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους πελάτες να νοικιάσουν το δικό τους σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο σκάφος.

Facebook & Instagram pages

Η Dataspot ανέλαβε τη δημιουργία και διαχείριση των εταιρικών Social media λογαριασμών της εταιρείας Afenter Crete, σε Facebook, Instagram & TikTok.

Η διαχείριση των Facebook & Instagram pages γίνεται σε καθημερινή βάση, με ανάρτηση posts που περιλαμβάνουν εικόνες, customized videos, stories με προώθηση της ιστοσελίδας κι επιμέλεια κειμένων.

Οι αναρτήσεις γίνονται στα αγγλικά λόγω του κοινού-στόχου στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία. Τα posts διαθέτουν όλα calls to action κι οδηγούν στην ιστοσελίδα – στη σελίδα κράτησης του site.

Διαχείριση social media

Είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να συνδέεται με τους πελάτες της σε ένα άμεσο & διασκεδαστικό επίπεδο όπως αυτό των social media! Η διαχείριση social media απαιτεί χρόνο και γνώση όλων των διαθέσιμων σύγχρονων προωθητικών εργαλείων. Δημιουργείται έτσι μία σημαντική αλληλεπίδραση, η οποία ανεβάζει τη θέση της εταιρείας στα μάτια του κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε προωθητικά posts με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς και templates προσαρμοσμένα στην ταυτότητα του brand για τη δημιουργία ισχυρότερης σχέσης με το κοινό της εταιρείας.