Δημιουργία ιστοσελίδας Thalassa Boutique Hotel

thalassa-sarti-hotel

Το Thalassa Boutique Hotel είναι μια καινούργια μονάδα σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, βασισμένη σε minimal αρχιτεκτονική, μπροστά από τη διάσημη αμμώδη παραλία του χωριού Σάρτη, προσφέροντας μια εξαιρετική σειρά εγκαταστάσεων σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Μία επιχείρηση τέτοιας αισθητικής και design χρειαζόταν μία ανάλογη online εταιρική παρουσία. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας www.thalassa-sarti-hotel.com.

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία μοντέρνα και φρέσκια ιστοσελίδα, μεταφρασμένη σε πολλές γλώσσες, με μίνιμαλ σχεδιασμό που ταιριάζει στην αισθητική της ξενοδοχειακής μονάδας. Τα δωμάτια παρουσιάζονται με απλότητα και διακριτικά γραφικά και προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής των κριτικών πελατών από δημοφιλείς πλατφόρμες.

Η παρουσία των κριτικών και αξιολογήσεων από χρήστες είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο δημοτικότητας σε ένα site. Εγγυούνται για την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών σας και επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες των εν δυνάμει επισκεπτών σας.

Στις σελίδες του site ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες τόσο για την περιοχή, όσο και για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, και να πλοηγηθεί σε μία εντυπωσιακή gallery φωτογραφιών.

Μέσα από τη σελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις τιμές ανά σεζόν και να οδηγηθεί σε εξωτερική σελίδα κράτησης.

Το αποτέλεσμα άφησε την ομάδα μας ιδιαίτερα ευχαριστημένη και φυσικά τον πελάτη μας ενθουσιασμένο. Είμαστε χαρούμενοι να αναλαμβάνουμε τόσο όμορφα projects.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • μία μίνιμαλ & σύγχρονη ιστοσελίδα
  • μεταφρασμένη σε 5 γλώσσες
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ιστοσελίδας www.thalassa-sarti-hotel.com