Δημιουργία ιστοσελίδας Σύνδεσμοι Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

seiamth

Ο σύλλογος εργοληπτών ηλεκτρολόγων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μας εμπιστεύτηκε την κατασκευή της ιστοσελίδας του, μίας ιστοσελίδας που παρουσιάζει σημαντικές πληροφορίες για τον ίδιο το σύνδεσμο, αλλά και τα επίσημα σωματεία του σε κάθε πόλη. Σε συνεχή συνεργασία με τον πελάτη μας προχωρήσαμε στην κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.seiamth.gr.

Ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με μοντέρνο προφίλ και σύγχρονα χαρακτηριστικά. Η αρχική σελίδα διαθέτει ένα εντυπωσιακό banner με διακριτικά εφέ κίνησης, καθώς και εύκολη δομή. Η πρώτη εικόνα της σελίδας είναι πολύ σημαντική για τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Οι παρουσιάσεις των σωματείων γίνονται με απλή & λιτή δομή, με κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να κατεβάσει υλικό σε μορφή pdf και να απολαύσει μια ευχάριστη πλοήγηση από κάθε συσκευή, χάρη στο responsive design. Είναι απαραίτητο στοιχείο κάθε σύγχρονης και μοντέρνας ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα διαθέτει διακριτικά στοιχεία κίνησης, καθώς και σύγχρονη παρουσίαση μενού και κατηγοριών.

Το αποτέλεσμα μας έχει ικανοποιήσει απόλυτα! Απλή & λιτή δομή με μοντέρνα χαρακτηριστικά που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης σε όλους τους επισκέπτες.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot ολοκλήρωσε:

  • μια ιστοσελίδα βασισμένη σε σύγχρονα πρότυπα
  • δημιουργία banner
  • Responsive Design για άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή
  • Εύκολη δομή 
  • Βελτιστοποίηση SEO 

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.seiamth.gr