Δημιουργία ιστοσελίδας Βυζαντινά Εκκλησάκια, Ναΐσκοι Μάρκαρης Β.

markaris-ekklisakia

Η εταιρεία Μάρκαρης Βασίλειος ασχολείται εδώ και χρόνια με την κατασκευή και εμπορία σε παραδοσιακά προκάτ εκκλησάκια Βυζαντινού τύπου. Η εταιρεία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα κατασκευής που εφαρμόζει σε όλες τις δημιουργίες της, καθώς και για τη μεγάλη ποικιλία σε προκάτ εκκλησάκια & ναϊσκους.

Ο στόχος μας ήταν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας με μοντέρνο design και δομή, που θα εμπνέει κύρος κι αξιοπιστία. Την αρχική σελίδα ανοίγει ένα εντυπωσιακό banner και κατά την πλοήγηση σε αυτή ο χρήστης απολαμβάνει μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Χρησιμοποιήσαμε εφέ κίνησης για ένα σύγχρονο αποτέλεσμα, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό. Από την αρχική σελίδα μπορεί κι ο κάθε επισκέπτης να επικοινωνήσει με την εταιρεία μέσω μιας απλή και γρήγορης φόρμας επικοινωνίας.

Η παρουσίαση των galleries με τις κατασκευές γίνεται με απλή και λιτή δομή, χωρίς ιδιαίτερα εφέ που ίσως δημιουργούσαν “φασαρία” στη διάθεση της σελίδας.

Λόγω του δημοφιλούς αντικειμένου ενασχόλησης της εταιρείας, η ιστοσελίδα παρουσιάζεται σε δύο γλώσσες, ελληνικά & αγγλικά.

Το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους! Δημιουργήσαμε μια πραγματικά σύγχρονη ιστοσελίδα με μοντέρνο responsive design και ευχάριστη πλοήγηση στο μενού και τις σελίδες της.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με μοντέρνα & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.markaris.gr