Δημιουργία ιστοσελίδας Βυζαντινά Εκκλησάκια, Ναΐσκοι Μάρκαρης Β.

markaris-ekklisakia

Η εταιρεία Μάρκαρης Βασίλειος ασχολείται εδώ και χρόνια με την κατασκευή και εμπορία σε παραδοσιακά προκάτ εκκλησάκια Βυζαντινού τύπου. Η εταιρεία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα κατασκευής που εφαρμόζει σε όλες τις δημιουργίες της, καθώς και για τη μεγάλη ποικιλία σε προκάτ εκκλησάκια & ναϊσκους. Σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη, προχωρήσαμε στην κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.markaris.gr.

Ο στόχος μας ήταν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας με μοντέρνο design και δομή, που θα εμπνέει κύρος κι αξιοπιστία. Την αρχική σελίδα ανοίγει ένα εντυπωσιακό banner και κατά την πλοήγηση σε αυτή ο χρήστης απολαμβάνει μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Χρησιμοποιήσαμε εφέ κίνησης για ένα σύγχρονο αποτέλεσμα, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό. Από την αρχική σελίδα μπορεί κι ο κάθε επισκέπτης να επικοινωνήσει με την εταιρεία μέσω μιας απλή και γρήγορης φόρμας επικοινωνίας. Αυτή η πρακτική αυξάνει την αμεσότητα μεταξύ της εταιρείας και των εν δυνάμει πελατών.

Η παρουσίαση των galleries με τις κατασκευές γίνεται με απλή και λιτή δομή, χωρίς ιδιαίτερα εφέ που ίσως δημιουργούσαν “φασαρία” στη διάθεση της σελίδας. Ταιριάζουν έτσι με τη γενική εικόνα της εταιρείας.

Λόγω του δημοφιλούς αντικειμένου ενασχόλησης της εταιρείας, η ιστοσελίδα παρουσιάζεται σε δύο γλώσσες, ελληνικά & αγγλικά. 

Το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους! Δημιουργήσαμε μια πραγματικά σύγχρονη ιστοσελίδα με μοντέρνο responsive design και ευχάριστη πλοήγηση στο μενού και τις σελίδες της.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με απλή και λιτή δομή
  • Με μοντέρνα & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας www.markaris.gr