Marketing και Social Media

eshop - blog dataspot.gr

Τα social media είναι πλέον ένα πολύ βασικό κομμάτι του Business Marketing. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει πως η ενεργή συμμετοχή της εταιρείας μας σε εφαρμογές όπως Facebook, Instagram κλπ θέτει υψηλότερους στόχους  marketing κι αποτελεί ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για διαφήμιση σε νέους και διατήρηση σχέσεων με παλιούς πελάτες.

Δημιουργώντας σχέσεις με το κοινό μας!

Μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση, χρειάζεται σήμερα απαραίτητα μία ολοκληρωμένη, ποιοτική κι αποδοτική παρουσία στα κοινωνικά μέσα. Ο πελάτης γνωρίζει την εταιρεία καλύτερα και τη θεωρεί μέρος της καθημερινότητας του. Μαθαίνει πρώτος νέα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με ένα απλό μήνυμα απευθείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή που χρησιμοποιεί.

Υπάρχει κόσμος που θέλει να μάθει για την εταιρεία μας!

Οι άνθρωποι έχουν καθημερινά την ανάγκη να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους σε προϊόντα  και υπηρεσίες και η νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης είναι ….το internet! Σκεφτείτε λοιπόν αν εκτός από μια επιτυχημένη ιστοσελίδα ή ένα απολύτως λειτουργικό eshop βρισκόσασταν καθημερινά στην οθόνη του κινητού του κάθε εν δυνάμει πελάτη σας. Κι αν αυτό δε σημαίνει πάντα αγορά, σίγουρα σημαίνει επιτυχημένη διαφήμιση.

Η εικόνα μας στα social media είναι η πραγματική διαφήμιση μας!

Ο κάθε χρήστης αναζητώντας την εταιρεία μας στο Facebook περιμένει να περιηγηθεί σε ένα προφίλ με τακτικές και ποιοτικές δημοσιεύσεις, με εκείνο το ξεχωριστό στοιχείο που διαφοροποιεί την εταιρεία μας από τις υπόλοιπες. Πολλές φορές ένας εγκαταλελειμμένος λογαριασμός με αδιάφορο περιεχόμενο χωρίς ουσία δίνει χαρακτηριστικά κακή εντύπωση στον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Ρωτήστε μας σήμερα!

Εμείς στη www.dataspot.gr γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να δημιουργούμε μοναδικές σελίδες και ποιοτικές δημοσιεύσεις στα social media. Καταλαβαίνουμε απολύτως το πώς λειτουργεί το marketing στον κόσμο του Facebook και σχεδιάζουμε για σας ολοκληρωμένες κι αξιόπιστες λύσεις διαδικτυακής παρουσίας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία! Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε για τη δική σας ιδέα!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας